Σάββατο 14 Μαρτίου

20:00
Βραδιά αφιερωμένη στο κουκλοθέατρο (Κουκλόσπιτο)

Το κουκλόσπιτο σας προσκαλεί σε μια βραδιά αφιερωμένη στο κουκλοθέατρο, ενόψει της γιορτής για την παγκόσμια ημέρα κουκλοθεάτρου στις 21 Μάρτη. Η βραδιά θα ξεκινήσει με προβολή βίντεο από σύγχρονες κουκλοθεατρικές παραγωγές - ξένες και ελληνικές, μίνι έκθεση με σκίτσα ελλήνων κουκλοπαιχτών για το κουκλοθέατρο και κούκλες που οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά.

Οι κουκλοπαίχτες που θα βρίσκονται εκεί θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για διάφορα θέματα περί κουκλοθεάτρου. Στις 21:00 το κουκλοθέατρο Ayusaya! θα δώσει την παράσταση κωμικού λαϊκού κουκλοθεάτρου για ενήλικες και παιδιά άνω των 7 ετών, "O Φασουλής".

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Fb event →

---

ΦΑΣΟΥΛΗΣ
καρναβαλική ιστορία έρωτος και θανάτου (παράσταση κωμικού λαϊκου κουκλοθεάτρου) Σκηνοθεσία, κατασκευές και ερμηνεία: Στάθης Μαρκόπουλος
Διάρκεια: 50'
21:00
"Erato’s Printothèque" (Συνεργαστήριον)

Το Συνεργαστήριον σας προσκαλεί σε μια πειραματική δράση που συνδυάζει τα στοιχεία της μουσικής και της εκτύπωσης! Printothèque είναι μια υβριδική λέξη που εμπνέεται από την ετυμολογία της γαλλικής λέξης discothèque (μια βιβλιοθήκη/συλλογή φωνογραφικών δίσκων) Προσαρμόζουμε το μήνυμα της σε μια βραδιά ζωντανής εκτύπωσης απο την Σιμώνη Φιλλίπου (ΙΝ ΤΟΤΟ) και ένος Dj-set από τον Pueblo Franco με την υποστήριξη του Συνεργαστήριον. Η Ερατώ που είναι η μούσα της λυρικής και ερωτικής ποίησης θα μεταμορφώσει τον χώρο σε ένα αισθησιακό περιβάλλον για όλους αυτό το Σάββατο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Fb event →

---

Σύνδεσμοι:
www.facebook.com/intotoillustration
www.intotoillustration.com
https://www.facebook.com/PuebloFranco