Παρασκευή 13 Μαρτίου

18:00 - 21:00
Βασικό σεμινάριο τρισδιάστατης σχεδίασης και εκτύπωσης (Fixers)

Το σεμινάριο τρισδιάστατης σχεδίασης και εκτύπωσης είναι ένα εισαγωγικό σεμινάριο στα εργαλεία τρισδιάστατης σχεδίασης, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις βασικές αρχές της τρισδιάστατης σχεδίασης και να δουν πώς σχεδιάζεται ένα τρισδιάστατο αντικείμενο στον υπολογιστή. Σε συνέχεια θα δείξουμε την διαδικασία που απαιτείται ώστε να περάσουμε από το τρισδιάστατο σχέδιο στο τρισδιάστατο αντικείμενο και να το εκτυπώσουμε σε έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν τα δικά τους κομμάτια και να τα εκτυπώσουν στο τέλος του σεμιναρίου.

Απαιτείται φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής από τους συμμετέχοντες. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι αυστηρά 7 άτομα. Το εργαστήριο είναι δωρεάν και η συμμετοχή κατοχυρώνεται μόνο μέσω του site των Fixers

Το εργαστήριο είναι δωρεάν και η συμμετοχή κατοχυρώνεται μόνο μέσω του site των Fixers στη σελίδα: http://www.fixers.gr/shop/build-you-own-3d-printer.html

Fb event →
18:00 - 21:15
Πρωτόκολλο βρώσης και σερβιρίσματος λουλουδιών, “Μαθήματα savoir vivre και savoir faire από τον Εμμανουήλ φον Βαβαδάκη”. (Flower Girls)

Το Savoir Vivre (σαβουάρ βιβρ) είναι εγχειρίδιο σύμφωνα με το οποίο ο αναγνώστης μαθαίνει να εφαρμόζει στο σύνολο της ζωής του, κανόνες καλής συμπεριφοράς . Άλλωστε αυτή είναι και η ετυμολογία του : να ξέρεις να ζεις. Είναι η γνώση του τι ακριβώς η κοινωνία θεωρεί αποδεκτό, του τι ζητά από εμάς και του τι πρέπει να πράττουμε σε κάθε στιγμή και περίσταση της ζωής μας.

Το εργαστήριο είναι δωρεάν. Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στο trapezin.collective@gmail.com. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στο τέλος του εργαστηρίου θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Fb event →
20:00
Τrio Hermetico live @ Phase! & Orila

H Phase! και η Orila παρουσιάζουν την Παρασκευή 13 Μαρτίου μια αυτοσχεδιαστικά ατμοσφαιρική βραδιά με τους Trio Hermetico να συμπράττουν σε ηλεκτρισμένα ηχοτοπία. Οι Τrio Hermetico (μέλη των XYSM, o δίσκος των οποίων, "CH40", κυκλοφόρησε από την Phase! το 2014) θα παρουσιάσουν ένα tailor made σετ, ειδικά για την ιδιαιτερότητα της βραδιάς αλλά και του χώρου. Με ιεροτελεστικό χαρακτήρα, η Στοά θα γεμίσει δονήσεις από τεράστιο εύρος συχνοτήτων και θα αποτελέσει το ιδανικό landscape για ένα μη-αναμενώμενο, αρκετά διαφορετικό horror soundtrack.

Μετά το τέλος της συναυλίας θα ακολουθήσει lo-fi ακρόαση του Owlbites, της πρόσφατης κυκλοφορίας της Phase!: ένα στοιχειωμένο, σκοτεινό drone album με επικλήσεις για αχτίδες φωτός που θα ξορκίσει το τέλος της Παρασκευής και 13.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Fb event →